AYDIN / SÖKE - Savuca Fatma Suat Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkuyla kutladık.

Nis

Nisan ayında Rehber öğretmenimiz Hatice ÖZDEMİR tarafından ''Akran zorbalığına dur de''haftası kapsamında çalışmalar planlanmıştır. Öncelikle ortaokul öğrencilerine seminer verilmiş ve hatıra çerçevesi yapılmıştır. Beden eğitimi dersinde sınıflar arası dostluk maçı gerçekleştirilmiş, Türkçe dersinde de ''Zorbalığa Hayır'' konulu kompozisyonlar yazılmıştır. Derslerde yapılan diğer çalışmalar ile öğrencilerde farkındalık oluşturmak amaçlanmıştır.

Mrt

Mektup Arkadaşlarım Derneğinin Mektup Arkadaşlarım projesi ile Hatay/Defne Balıklıdere İlkokulunun öğrenci ve öğretmenlerine,  okulumuz öğretmen ve öğrenciler olarak mektup yazdık.

Ock

Rehber öğretmenimiz Hatice ÖZDEMİR  tarafından verilen velilerimize yönelik seminerler devam etmektedir.

Ara

Öğrencilerimize ilk yardımın önemini kavratabilmek için ilk yardım semineri verildi.

Ara

Aralık ayında öğretmenlerimiz tarafından yapılan oylamada birinci olan 6-B sınıfımızı sinema etkinliği ile ödüllendirdik.

May

Öğrencilerimize mesleklerini tanıtan Dr.Erdost AYDOĞDU ,hemşire Senem Çakabay TANRIVERDİ ve eczacı Rabia Beyda DARACI'ya çok teşekkür ederiz.